Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kredyt

Havaii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanie czy istnieje jakiś kredyt z Plusa chodzi mi o to że wysyłam do nich np Kredyt na jakiś tam numer a oni mi dają tą kase ? za odp lajki

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Nie słyszałem o takim czymś, na pewno da się w Orange to zrobić.

Offtop, przestań wydawać na Smocze Monety i idź do tej szkoły, bo naprawdę dostaniesz kuratora!

Opublikowano

kto by nieodpowiedzialnemu dziecku dał kredyt, nawet na przez telefon?

można dzwonić "na kredyt" nie mając kasy albo na czyjś koszt jeśli odbierze rozmowę, niektórzy operatorzy dopuszczają ujemne kwoty na koncie do pewnych sum ale tylko przy kartach o dłuższym używaniu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

W plusie czegoś takiego nie ma, jakby było to bym pewnie dostał 100 SMSów, że jest możliwość brania kredytu na rozmowy. Wiem tylko, że w plusie można mieć kase na minusie, ale jak np. chcesz kupić smsem coś do jakiejś gry to tak się nie da. Kase na minusie to masz tylko wtedy jak masz np. 50 groszy na koncie i powiedzmy masz 50gr/za minute, rozmawiasz z kimś półtorej minuty, to wtedy masz 25gr na minusie.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...